Impresszum – Vasvári Ferenc adatainak megtekintése

Impresszum a németországi telemédia törvény (Telemediengesetz – TMG) 5. §-a szerint

A weboldal üzemeltetője
Vasvári Ferenc

Az üzemeltető lakcíme
Gerhart-Hauptmann-Str. 12a
30926 Seelze
Németország

Kapcsolat
Telefon: +49 176/6301-4038
E-mail: info@vasvariferenc.hu

A weboldalon elhelyezett tartalomért felelős személy a németországi médiatörvény (Medienstaatsvertrag – MStV) 55. § 2. pontja szerint:
Vasvári Ferenc
Gerhart-Hauptmann-Str. 12a
30926 Seelze
Németország

A képek forrása:
Pexels

Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezéshez, az online platform ITT található. Szükség esetén kész vagyok részt venni a peren kívüli választottbírósági eljárásban a fogyasztói választottbírói testület előtt. Az illetékes fogyasztói választottbírói testület: Allgemeine Verbraucherschlichtungsstelle des Zentrums für Schlichtung e.V., Straßburger Straße 8, 77694 Kehl am Rhein, www.verbraucher-schlichter.de

Az adatvédelmi nyilatkozat itt található: Adatvédelmi nyilatkozat

Az impresszumban közzétett adatok felhasználása és továbbadása kéretlen reklám- és információs anyagok küldése céljából harmadik fél számára nem engedélyezett. Fenntartom továbbá a jogot, hogy jogi lépéseket tegyek a küldővel szemben kéretlen reklám- és információs anyagok küldése esetén.

Szerzői jog
A vasvariferenc.hu weboldal tartalmát szerzői jog védi és a tartalom a német szerzői jogi törvények alá tartozik. Az egyedi szövegek vagy szövegrészek, valamint képek másolásához, használatához előzetes írásbeli hozzájárulás szükséges. Az egyes tartalmak vagy teljes oldalak engedély nélküli másolása vagy terjesztése nem megengedett, és a törvény bünteti.

Felelősség és linkek
A gondos ellenőrzés, az információk folyamatos ellenőrzése és frissítése ellenére sem vállalok felelősséget a weboldal tartalmáért. A nagy körültekintés ellenére sem zárhatom ki, hogy az egyes adatok időközben megváltoztak. Nem vállalok felelősséget a weboldalon bemutatott információk aktualitásáért, teljességéért és helyességéért. A névvel megjelölt hozzászólások az adott szerző véleményét tükrözik és nem a saját véleményemet. A weboldal használata saját felelősségre történik. A weboldal puszta használata nem eredményez semmilyen szerződéses kapcsolatot a felhasználó és köztem. A weboldallal kapcsolatos technikai problémákért nem vállalok felelősséget.

Ez a weboldal linkeket tartalmaz harmadik felek webhelyeire („külső linkek”). Különösen nem vagyok felelős azon weboldalak tartalmáért, amelyek linkeken keresztül érhetők el. A külső linkek beállítása nem jelenti azt, hogy a hivatkozás vagy a link mögött lévő tartalmat sajátnak fogadom el. Igyekszem naprakészen tartani a linkeket.

Impresszum kelte: 2021. május 6.